SOD KOMUNA, NESER KOSOVA!

Tani mund te na vizitoni edhe ne Facebook!

Sponsor

Kryesia e Deges se LDK-së në Zvicër

 

Haki Latifi

Kryetar

 

E-mail:

ldk.ch.h.latifi@hotmail.com


 

Martin Krasniqi

Nenkryetar i dyte

 

E-mail:

ldk.ch.mkrasniqi@hotmail.com

 

Arif Baftiu 

Nenkryetar i pare

 

E-mail:


 

Ismet Krasniqi

Sekretar

 

E-mail:

ldk.ch.ikrasniqi@hotmail.com

 

Fadil Dalloshi

Arkatar

 

E-mail:

ldk.ch.fdalloshi@hotmail.com

 


 

Hamez Morina

Antar

 

E-mail:

hamzemorina@yahoo.de

 

Skender Berisha

Antar

 

E-mail:

ldk.ch.sberisha@hotmail.com


 

Ambroz Rrustemi

Kryetar i Forumit Rinor

 

E-mail:

arrustemi.ldk@gmx.ch

 

Hasan Spahiu

Antar

 

E-mail:

h.spahiu@bluewin.ch


 

Dr. Shaqir Shala 

Antar

 

E-mail:

euromed@bluewin.ch

 

Saim Tahiraj

Antar

 

E-mail:

saim.tahiraj@hotmail.com


 

Zeqir Gjukaj

Antar

 

E-mail:

 

 

Mr. Shaip Latifi

Antar

 

 

E-mail:

shaip@latifi.net


 

Xhelal Molliqaj

Antar

 

E-mail:

ldk.ch.xmolliqaj@hotmail.com

 

Deme Jashari

Antar

 

E-mail:

djashari@bluewin.ch


 

Gjon Mehmeti

Antar

 

E-mail:

 

 

Skender Meka

Antar

 

E-mail:

s.meka@hispeed.ch

 


 

Deme Xhaferi

Antar

 

E-mail:

 

 

Nazmi Peci

Antar

 

E-mail:

 


 

Hasan Avdyli

Koordinator i grupit te 6 dhe kryetar i Nendeges se Oltenit

 

E-mail:

hasan-avdyli@hotmail.com